
Перспективи розвитку хлібопекарської галузі – прогнози, дослідження, тенденції, тренди
Всеукраїнська асоціація пекарів та компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» Запрошує до співпраці! Спонсори круглого столу: компанії ПрАТ «Київхліб» та ТОВ «Галафрут» Програма засідання круглого столу*

Дводенний семінар “HACCP для HoReCa” призначений для всіх операторів ринку в сфері HoReCa
Фахівці компанії PROFI CLUB допоможуть Вам в найкоротші терміни адаптувати систему харчової безпеки саме для Вашого закладу (ресторану, кафе, бару, кондитерської, пекарні). Програма розроблена таким

Школа зіркового адміна: 8 ключових навичок
«Ресторатор Україна» та Оксана Литвиненко підготували для вас інтенсив по роботі менеджера (адміністратора) ресторану. Кому підійде? Цей воркшоп буде корисним для: Для менеджерів ресторану, які

Практикум «HACCP в ресторані для власника та керівника: інструкція з успішного впровадження»
Практикум буде корисний всім, хто не до кінця впевнений у тому, як правильно впровадити HACCP у себе в ресторані, які завдання і кому поставити, що

Майстер Чистоти
Чистота та охайність – запорука успіху будь-якого закладу! Вперше в рамках виставки FORECH відбудеться конкурс професійної майстерності серед клінінгових компаній – «Майстер Чистоти». Організатором конкурсу

Західний партнер FoReCH запрошує на виставку «Готельний та ресторанний бізнес – 2019»
Давно мрієте про власний ресторан? А можливо про затишний та комфортний готель? Чи бажаєте покращити свій готельно-ресторанний бізнес? Але Ви не знаєте з чого почати?