
25-27 вересня в Києві в рамках виставки FORECH Ресторатор організовує серію безкоштовних майстер-класів відомих українських шеф-кухарів.
Для кого: Майстер-класи будуть цікаві, перш за все кухарям, як початківцям, так і досвідченим. Також допускаються в якості глядачів всі учасники виставки (попередня реєстрація обов’язкова. Кількість місць обмежена)
CulinArt Show 2019. Майстер-класи
25 вересня | |
10:30-12:00 | Олексій Повторейко. Майстер-клас та доповідь «Все про стейки в ресторані» |
12:15-13:45 | Ілля Сьомін. Майстер-клас та доповідь «Робота з азіатською кухнею в Україні» |
14:00-15:30 | Ілля Демковський. Майстер-клас та доповідь «Здорова їжа в ресторанному меню як найпопулярніші позиції. Тренд і реальність.» |
15:45-16:15 | Erich Dussert. Доповідь «Посуд, що відображає філософію Вашого закладу» |
16:15-17:30 | Ілля Улянов. Майстер-клас «Українська кухня у сучасній інтерпретації» |
26 вересня | |
10:30-12:00 | Віталій Гуралевич. Майстер-клас «Світові тренди кулінарії в українській редакції» |
12:15-13:45 | Юлія Загура. Лекція та майстер-клас «Тренд "Healthy food". Новинки в світі суперфудів. Оrganic, vegan, glutenfree, sugarfree, ферментація в ресторані» |
14:00-15:30 | Євген Зіберт Майстер-клас «Українські морепродукти як новий тренд» |
15:45-17:15 | Юрій Ковріженко. Майстер-клас «Піца на локальних продуктах. Нові смаки» |
27 вересня | |
10:30-12:00 | Ольга Ридвановська та Володимир Ташаєв. Майстер-клас «Навіщо кондитерам дружити з кухарями. Техніки: зелений каррі, ганаш, маршмелоу» |
12:15-13:45 | Майстер-клас «Італійська кухня» |
14:00-14:45 | Леся Крицька та Юрій Михайленко. Майстер-клас «Особивості приготування пасти в ресторані» |
15:00-15:45 | Дмитро Єгупов. Майстер-клас та доповідь «Plating. Презентація блюда. Прикрашання та подача» |
*Список доповнюється
CulinArt Show 2019. Шефи і теми*

Віталій Гуралевич
Бренд-шеф мережі ресторанів «Самогонна ресторація».
Професійний кухар. У 2017 закінчив інтенсивний курс для шеф-кухарів у кулінарній школі Ferrandi (Франція). У 2018 повернувся з Баскського кулінарного центру (Іспанія), де проходив навчання за курсом модернистських технологій. Член Асоціації шеф-кухарів України з 12-річним досвідом роботи. Встановив два гастрономічних рекорди України: приготував 3000 л юшки в одному котлі і 1500 л журека.
Тема майстер-класу: «Світові тренди кулінарії в українській редакції»
Ілля Демківський
Шеф в Honey (Київ).
Досвід роботи операційним шефом Холдингу емоцій ФЕСТ (Львів). Кухар в третьому поколінні. Практик з досвідом роботи більше 22 років. Супроводжував ресторани як бренд-шеф по всій Україні. Лектор і автор численних тренінгів та майстер-класів.
Тема майстер-класу і доповіді: «ЗСЖ в ресторанному меню як найпопулярніші позиції. Тренд і реальність. »
Страви майстер-класу:
Сирники безглютенові без цукру
Авокадо бургер з яйцем пашот
Смузі боул манго-ананас-кокос


Ілля Сьомін
Шеф-кухар в'єтнамського ресторану Tin Tin і коктейль-бару Loggerhead.
Інженер-будівельник за освітою, прийшов до професії кухаря в 23 роки, а в 25 вже став шефом. Стажувався в Slurp Ramen Joint (Копенгаген, Данія, шеф Філліп Інрайтер), в De Superette (Гент, Бельгія, шеф-кухар Сара Лемке), в Bo.Lan (Бангкок, Таїланд, шефи Ділан Джонс і Бо Сонгвісава).
Тема доповіді та майстер-класу: «Робота в Україні з азіатською кухнею»
Шеф-кухар розповість про специфіку роботи з азіатським меню, про правильні інгредієнти і техніки. А також проведе майстер-клас по темі.
Олексій Повторейко
Віце-президент Асоціації шеф-кухарів України та Бренд-шеф Шотландського будинку-ресторану WHISKY CORNER.
Шеф з успіхом розвиває сучасну кухню, вкладаючи в отримані знання своє авторське бачення. Стажування і навчання шефа:
- стажування в Англії на кухні ресторану
- підвищення кваліфікації в кулінарній школі Ferrandi (Париж)
- підвищення кваліфікації в ВСС (Іспанія)
- з командою Шеф-експертів представляв Україну в королівському клубі Брюсселя (Бельгія)
- навчання на заводі Convotherm (Німеччина)
Тема майстер-класу і доповіді: «Все про стейки в ресторані».
Олексій розповість про специфіку роботи зі стейками: породи тварин, відгодівлі, забої та обробленні туші, про ферментації висівок і мраморності м’яса. І продемонструє техніку правильного приготування стейків, ступенів підсмажування і інших деталей.


Юлія Загура
Засновник проекту Vegalook і експерт по здоровому харчуванню Fozzy Group.
Тема лекції та майстер-класу: Тренд "Healthy food". Новинки в світі Суперфуд. Функціональна їжа в ресторанах.
Юлія розповість про напрямки organic, vegan, glutenfree, sugarfree; ферментація; мікотерапія – лікувальні гриби; активовані горіхи, зерна, насіння. Розкриє принципи і особливості розробки меню з Суперфуд для ресторанів. І проведе майстер-клас з приготування безглютенового шоколадного печива з меренгою і м’ятою.
Юрій Ковриженко
Шеф-кухар з 10-річним стажем роботи, телеведучий. Навчався в кращих кулінарних школах Європи, в тому числі в Ferrandi (Париж), EcoleRitz Escoffier (Париж), Basque Culinary Center (Сан-Себастьян) і IFSE (П’ємонт, Турин). Регулярно представляє Україну на міжнародних конгресах, серед яких: Slow Food Terra Madre 2016 і 2018 у Турині, World Gourmet Summit 2017 і 2018 у Сінгапурі і Chefs World Summit 2017 і 2018 у Монте-Карло. У 2017 в Сінгапурі був нагороджений Global Chef Awards за внесок у розвиток гастрономії. Також Юрій співпрацює з Міністерством закордонних справ України в якості посла української кухні в інших країнах світу.
Тема майстер-класу «Піца на локальних продуктах. Нові смаки»
Юрій розповість про свій досвід роботи з українськими продуктами в приготуванні піци, про ферментації тіста і виборі борошна, продемонструє приготування нетрадиційних смаків піци, таких як, наприклад, піца з буряком і сиром Франциск, піца з чорним камамбером і абрикосами.
*Список доповнюється