30 вересня 2021 в рамках виставки FORECH Національна ресторанна Асоціація України представляє
Програма*:
Блок 1: Ідеї, які працюють в окремих ресторанах
11:00 – 12:30
Сергій Гусовський: нові ідеї для бізнесу на прикладі власних кейсів
Савелій Лібкін: нові ідеї для бізнесу на прикладі власних кейсів
Михайло Бейлін: стратегія побудови взаємовідносин з персоналом під час кризи
Тарас Середюк: нові ідеї для бізнесу на прикладі власних кейсів
Модератор – Ольга Насонова
Блок 2: Ідеї, які працюють в мережах ресторанів
13:00 – 14:30
Андрій Романенко: трансформація Domino’s та нове обличчя франчайзингу
Генадій Медведев: погляд на розвиток мережі на прикладі мережі «СушіЯ»
Жорж Піонов: погляд на розвиток мережі на прикладі власних кейсів
Тарас Середюк: нові ідеї для бізнесу на прикладі мережі «Мафія»
Модератор – Жорж Піонов
* – в програмі можливі зміни
Спікери:

Сергій Гусовський: партнер групи Ресторани Гусовських: Osteria Pantagruel, неаполітанська піццерія Napule, ресторан високої грузинської кухні Шоті, ресторан сучасної кухні Тель-Авіва Adelle, італійське кафе O’Cafe та літнє кафе європейської кухні «Фонтан». Координатор Правління НРАУ.

Савелій Лібкін: ресторатор та блогер, співласник мережі ресторанів «Рестораны Саввы Либкина» (Одеса). Учасник НРАУ

Михайло Бейлін: співвласник мережі ресторанів LaFamiglia, KYIVFOODMARKET, компанії виїзного обслуговування LFC (Київ). Очолює наглядову раду НРАУ

Тарас Середюк: співвласник мереж ресторанів MAFIA, CASTA, Georgia, BAO, NAM (Київ), Brilliant Bar, «Якіторія» (Харків). Очолює платформу стратегічного розвитку НРАУ

Ольга Насонова – ресторанний експерт, директорка компанії «Ресторанний консалтинг» та аналітичного центра «Ресторани України». Співзасновник НРАУ

Андрій Романенко: CEO Domino’s Pizza Ukraine. Учасник НРАУ

Генадій Медведев: співвласник мереж ресторанів СушиЯ, Також володіє стейк-хаусом бразильської кухні Grill do Brasil (Київ), мережею оригінальних бургер-барів StarBurger (Київ) і мережі азійатської кухні NoodleDoodle (Київ). Співзасновник НРАУ

Жорж Піонов: cпіввласник і CEO компанії Moderza, яка керує ресторанними проєктами в Україні та ОАЕ (Київ, Харків і Дубай):Argentina Grill (6 ресторанів), Pinzatto (Київ), Щє!, YoY (Київ), Galaxy, HenThai, Dolce, YeS (Харків), служба доставки www.Moderza.Delivery. Очолює платформу маркетингу та комунікацій НРАУ
Вартість участі: два блоки 999 грн, один блок 600 грн.
Контактна особа з питань реєстрації: Ольга Насонова
restcons@ukr.net +380505105776